Producten aanschaffen en afrekenen bij Re-vived is 100% veilig. Hier kunt u een uitgebreide omschrijving vinden van hoe wij met betalingen omgaan. Bij Re-vived kun je afrekenen met de volgende betaalmethoden:

 • Belfius Direct Net
 • Bancontact / Mister Cash
 • KBC / CBC Betaalknop
 • Creditcard /Mastercard
 • PayPal
 • iDEAL
 • Apple Pay

Wij maken gebruik van een betaalpartij waarbij betrouwbaarheid en veiligheid voorop staat. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste beveiligings- en versleutelingsgereedschappen. Zo word je maximaal beschermd tegen online fraude.

Belfius Pay Button

Belfius Pay Button is een betaalmethode van Belfius, één van de grootste Belgische banken. Als je klant bent van Belfius kun je binnen je eigen bankomgeving betalingen doen die direct doorgevoerd worden. Bij het afrekenen heb je dan een kaartlezer (scanner / reader) nodig of een QR-code.


Bancontact / Mister Cash

Dit is een vorm van online bankieren. Je kunt bij aankoop direct afrekenen als je aangesloten bent bij Bancontact en een Belgische bankrekening hebt. Je gebruikt dan een kaartlezer bij de betaling. De volgende banken zijn aangesloten bij Bancontact:
AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank, VDK Spaarbank

De voordelen van Bancontact:

 • Alle grote banken in België zijn aangesloten
 • Je hebt geen extra software nodig bij deze betaalmethode
 • Je betaalt binnen de beveiligde omgeving van je eigen bank
 • Je kunt onmiddellijk betalen en afrekenen

KBC / CBC Betaalknop

De KBC / CBC Betaalknop is een betaalmethode van de Belgische banken KBC en CBC. Klanten van KBC en CBC kunnen via online bankieren in hun vertrouwde bankomgeving aankopen doen. Daarbij is er ook de mogelijkheid om achteraf te betalen.


Creditcard / Mastercard

Via ons betalingsplatform kun je in een veilige omgeving betalen met je Visa, Mastercard of American Express creditcard. Alleen de bank heeft toegang tot je creditcardgegevens.


PayPal

Als je een PayPal-account hebt kan je direct online betalingen overboeken naar ons PayPal-account. De betaling kun je dan online autoriseren, zodat je meteen weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd. Heb je nog geen account? Dan ken je een account aanmaken op www.paypal.be. Voor deze betaalmogelijkheid worden administratiekosten (€0,99) in rekening gebracht.


iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun onlineaankopen.

Het is een betrouwbare en makkelijke online-betaalmethode die veel vertrouwen geniet.


Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst.